District Trickcentre

District heeft 040 BMX Park benoemd tot het eerste District Trickcentre ter wereld! De beschrijving van District is hieronder te lezen van deze waardering voor parken: 

"Het District Trickcentre programma is opgezet als een wereldwijd netwerk van “Pro Rider Approved”, leer en oefencenters. Bedoeld om skills uit te breiden en tricks eindeloos te verbeteren. Approved Trickcenters zijn meer dan alleen indoor skate of BMX hallen, het zijn door District zorgvuldig uitgekozen locaties, ontworpen en gebouwd door eigenaren met een visie, om elke rider de tools te geven zijn of haar grenzen te blijven verleggen.Opzet/Doelstelling

Het opzetten van een wereldwijd netwerk van District “Pro Rider Approved” Trickcenters die positief bijdragen aan eht leerproces en persoonlijke groei stimulans van de riders binnen de stuntscooter sport. Deze locaties bieden extra faciliteiten ter beordering van de individuele leergang van de rider. (denk hierbij aan valmatten, foampit, enz)

Naast “local” support riders zullen er op regelmatige basis, demo’s en skill technics gegeven worden door World Pro riders van District. Dit kan in theama vorm zijn of “just ask” vrije vorm."

http://www.districtscoot.com/

districttrickcentre1