Gebouw SEU op Strijp-S is opgedeeld in twee delen. Het ene deel is Area51 skatepark gevestigd en het andere deel wordt ingevuld door een aantal verschillende partijen waaronder ook 040 BMX Park. De verzamelnaam voor dit deel is ‘Gebouw 52’. Onder het kopje 'Route' in het menu kan je gemakkelijk een routebeschrijving krijgen naar het park. De ingang zit aan de kant van de Beukenlaan.


 

Lees meer...

Eigen risico              
Het betreden en gebruik maken van de faciliteiten van 040 BMX Park geschiedt op eigen risico. 040 BMX park is niet aansprakelijk voor ongevallen. Door 040 BMX Park te betreden ga je akkoord met de huisregels en draag je zelf de verantwoordelijkheid voor eventuele ongevallen.

Veiligheid
Het dragen van een helm is verplicht wanneer er gebruik gemaakt wordt van de obstakels in 040 BMX Park. Wij raden iedereen aan, naast het dragen van een helm, ook ten alle tijden gebruik te maken van handschoenen, knie-, scheen-, elleboog- en enkelbescherming.

Gebruik obstakels
040 BMX Park is gedurende reguliere openingsuren te betreden met BMX, MTB of step. Pegs zijn in tegenstelling tot andere parken gewoon welkom! Wegens gebrek aan ruimte is het voor skateboarders en inliners uitsluitend mogelijk het park te gebruiken door het af te huren of langs te komen op een speciaal georganiseerde dag voor inliners of skateboarders.

Toeschouwers
Het park is alleen te betreden door gebruikers van de obstakels. Toeschouwers kunnen kijken vanuit de kantine of vanaf de balustrade.

Toegang gebruikers
Gebruikers van 040 BMX Park dienen eerst entree te betalen voordat zij zich verder begeven in het pand. Als je het risico neemt toch zonder te betalen naar binnen te gaan, neem je het risico om verwijderd te worden en een verbod te krijgen. 

Eten/drinken
Het is uitsluitend toegestaan te eten en drinken in de kantine en op de balustrade.

Roken
Roken is in het gehele park verboden. Je mag buiten roken.

Afval
Gooi je afval netjes in de afvalbak.

Respect
040 BMX Park streeft volledige gelijkwaardigheid van haar gebruikers na. Respecteer elkaar ongeacht welk niveau zij zijn of welk middel zij gebruiken voor het gebruik van de obstakels.

Discriminatie/agressie
Discriminatie en agressie worden in geen elke vorm getolereerd.

Schade
Het toebrengen van schade aan het pand of obstakels, behalve door behoedzaam gebruik van de obstakels, wordt beschouwd als vandalisme. De toegebrachte schade zal worden verhaald op persoon die de schade heeft veroorzaakt.

Stickers

Het is verboden stickers te plakken in het gehele pand. Verspil je stickers niet want deze worden verwijderd.

Diefstal
Bij iedere vorm van diefstal wordt aangifte gedaan. 040 BMX Park is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van eigendommen. Leg je tas ergens neer waar je er zich op hebt en houd let zelf goed op je eigendommen.

Personeel
Het personeel handhaaft de huisregels en is bevoegd toegang te ontzeggen tot 040 BMX Park. Volg de instructies van het personeel op. Het niet opvolgen van instructies van het personeel of het niet naleven van de huisregels kan resulteren in ontzegging van de toegang tot 040 BMX Park.

Brand
Volg de instructies van het personeel wanneer er sprake is van het afgaan van het brandalarm.

Ongevallen
In het geval van een ongeval, laat het slachtoffer niet alleen. Laat iemand het personeel waarschuwen en vertel wat er gebeurd is. Bij de kantine is een EHBO koffer aanwezig.


Openbaar vervoer - trein
Als je uitstapt op Station Strijp-s (voormalig Beukenlaan), is het ongeveer 200 meter lopen naar 040BMXPARK. Je loopt dan langs het Klokgebouw af en vanaf daar is het pand makkelijk te zien. 

 

Openbaar vervoer - bus
Vanaf het Centraal Station zijn er verschillende buslijnen die bij de halte Strijp-s stoppen: 13, 16, 18, 401 en 402. 

 

Eigen vervoer
Het makkelijkste is om op de navigatie de Beukenlaan in te vullen. Deze straat ligt naast Strijp-S. 

 

Parkeren
Het is betaald parkeren op Strijp-S, er zijn verschillende parkeerplaatsen waar je je auto neer kan zetten. Op onderstaande kaart zijn deze aangegeven. Ons pand is te vinden bij nummer 14, onze ingang zit aan de kant van de Beukenlaan. Het wordt aangeraden om je auto op een parkeerplaats of in een parkeergarage te zetten, en niet voor het pand op de straat, omdat er erg vaak bekeuringen worden uitgedeeld. 

 


GPS:Beukenlaan, Eindhoven 

Coordinaten: 51.44826, 5.45495

Lees meer...

040 BMX Park

Klokgebouw 52

5617 AB Eindhoven

info @ 040bmxpark . nl

+31403041776

 

Reserveringen behandelen we uitsluitend via mail: info @ 040bmxpark . nl

 

Parkeren

 

Voor heel Strijp-S geldt een zone parkeerverbod wat betekent dat je alleen betaald in vakken aan de Philitelaan of Torenallee, op een van de parkeerplaatsen of in de parkeergarage naast het Klokgebouw mag parkeren. Overal geldt een tarief van € 1,40 per uur en maximaal € 7,00 per dag behalve bij de parkeerplaats van Vershal Het Veem recht voor onze ingang. Daar geldt een tarief van € 4,00 per uur en een maximum van € 20,00 per dag. Als je buiten de parkeerplaatsen of -vakken parkeert, riskeer je een boete van € 90,- excl. administratiekosten!

 

 

location