Lessen & Vrije inloop/Training

BMX Lessen

Wil jij graag leren BMX-en en de basis goed onder de knie krijgen of juist nog beter worden dan je nu al bent op een BMX fiets? Schrijf je dan nu in voor de BMX lessen bij 040 BMX Park en ga vooruit in sprongen! Je wordt ingedeeld op niveau en zal in een groep zitten van gemiddeld 3 tot 5 deelnemers. We houden deze groepen klein omdat er dan meer aandacht en ruimte is per deelnemer. Er zal er een goede basis worden gelegd met de vaardigheden die centraal staan bij het BMX-en maar ook voor het leren van nieuwe tricks in de toekomst. Ook als je de basis redelijk onder de knie hebt, is er nog de mogelijkheid om veel bij te leren tijdens de lessen. De BMX lessen op woensdag en vrijdag zullen voornamelijk in het kleinere park plaatsvinden omdat dat af te sluiten is voor de bezoekers. Als het niet te druk is dan zal er natuurlijk ook soms een uitstapje worden gemaakt naar de grotere obstakels.

De lessen worden aangeboden op woensdag en vrijdag. Op zaterdagochtend van 11:00-13:00 kan je naar de vrije inloop. Lessen worden aangeboden door middel van leskaarten. De kosten voor een leskaart van 8 lessen van een uur bedragen € 96,-, omgerekend € 12,- per les. De lessen vinden plaats op 8 weken achter elkaar en gemiste lessen kunnen worden ingehaald door bij de vrije inloop op zaterdagochtend langs te komen.Alle prijzen zijn inclusief het entreegeld (€ 6,-) voor de rest van de dag. Na de les kan je dus nog extra oefenen wat je net geleerd hebt!
(let op: Indien er gebruik gemaakt wordt van een leenfiets en leenhelm zal hiervoor voor de rest van de dag € 5,- gerekend worden voor het huren van een fiets en € 2,- voor een helm)


Vrije inloop/Training

Op de vrije inloop op zaterdagochtend kan je zonder je aanmelden langskomen om twee uur buiten openingsuren te fietsen en uitleg te krijgen van ervaren BMX-ers. Zij helpen je individueel met tricks die je wil leren ongeacht je niveau. Je kan op zaterdagochtend dus langskomen wanneer je wil, als je bijvoorbeeld maar om de week kan of niet kan op woensdag of vrijdag voor de reguliere lessen. 

Tijdstip: Zaterdag 11:00-13:00
Kosten: € 18,- (inclusief eventuele huurfiets en -helm tijdens de vrije inloop en entree voor de rest van de dag)

 

Overzicht

Woensdag: BMX Lessen vanaf 16:00 (€ 12,- per les op basis van leskaart met 8 lessen, inclusief toegang rest van de dag)

Vrijdag: BMX Lessen vanaf 15:00 (€ 12,- per les op basis van leskaart met 8 lessen, inclusief toegang rest van de dag)

Zaterdag: Vrije inloop/Training van 11:00-13:00 (Kosten € 18,- inclusief toegang rest van de dag)


Inschrijven!
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden voor de BMX lessen! Als je je aanmeld is het handig als je duidelijk vermeld wat voor tricks je allemaal al kan zodat op basis daarvan je kan worden ingedeeld. Je kan ook een keer op zaterdagochtend langskomen bij de vrije inloop zodat we dan kunnen zien wat voor niveau je hebt.

Vermeld bij het inschrijven onderstaande gegevens:

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:

Niveau (wat kan je allemaal al?): 
Voorkeur dag: woensdag/vrijdag
Leeftijd:
Leenfiets: ja/nee
Leenhelm: ja/nee

 

Het is tevens mogelijk om privé lessen te volgen bij 040 BMX Park! Kijk voor meer informatie onder de kop Privé lessen.