BMX fietsen, stepjes en helmen

Als je zelf geen BMX fiets, step of helm hebt, is het mogelijk deze materialen te huren. Voor € 5,00 per dag kan je een BMX fiets of step huren en een helm voor € 2,00 per dag. Vergeet niet om een ID-kaart, paspoort of rijbewijs mee te nemen als borg!

Privé sessies


Omdat het park niet alle dagen van de week open is, ontstaat er de mogelijkheid het park af te huren op maandag, dinsdag of donderdag. De kosten hiervoor bedragen € 180,- voor een sessie van 3 uur met 10 gebruikers van het park. Het is mogelijk om met meerdere gebruikers langs te komen (+ € 18,- p.p.) en ook om de sessie te verlengen (€ 60,- per uur). Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen, beschikbaarheid en reserveringen.


Mobiele Ramps

Momenteel werken we aan mobiele ramps die  te huur is voor evenementen en wedstrijden.

 

Neem contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.