BMX Lessen

Wil jij graag leren BMX-en en de basis goed onder de knie krijgen of juist nog beter worden dan je nu al bent op een BMX fiets? Schrijf je dan nu in voor de BMX lessen bij 040 BMX Park en ga vooruit in sprongen! Je wordt ingedeeld op niveau en zal in een groep zitten van gemiddeld 3 tot 5 deelnemers. We houden deze groepen klein omdat er dan meer aandacht en ruimte is per deelnemer. Er zal er een goede basis worden gelegd met de vaardigheden die centraal staan bij het BMX-en maar ook voor het leren van nieuwe tricks in de toekomst. Ook als je de basis redelijk onder de knie hebt, is er nog de mogelijkheid om veel bij te leren tijdens de lessen. De BMX lessen op woensdag en vrijdag zullen voornamelijk in het kleinere park plaatsvinden omdat dat af te sluiten is voor de bezoekers. Als het niet te druk is dan zal er natuurlijk ook soms een uitstapje worden gemaakt naar de grotere obstakels.

De lessen worden aangeboden op woensdag en vrijdag. Op zaterdagochtend van 11:00-13:00 kan je naar de vrije inloop. Lessen worden aangeboden door middel van leskaarten. De kosten voor een leskaart van 8 lessen van een uur bedragen € 96,-, omgerekend € 12,- per les. De lessen vinden plaats op 8 weken achter elkaar en gemiste lessen kunnen worden ingehaald door bij de vrije inloop op zaterdagochtend langs te komen.Alle prijzen zijn inclusief het entreegeld (€ 6,-) voor de rest van de dag. Na de les kan je dus nog extra oefenen wat je net geleerd hebt!
(let op: Indien er gebruik gemaakt wordt van een leenfiets en leenhelm zal hiervoor voor de rest van de dag € 5,- gerekend worden voor het huren van een fiets en € 2,- voor een helm)


Vrije inloop/Training

Op de vrije inloop op zaterdagochtend kan je zonder je aanmelden langskomen om twee uur buiten openingsuren te fietsen en uitleg te krijgen van ervaren BMX-ers. Zij helpen je individueel met tricks die je wil leren ongeacht je niveau. Je kan op zaterdagochtend dus langskomen wanneer je wil, als je bijvoorbeeld maar om de week kan of niet kan op woensdag of vrijdag voor de reguliere lessen. 

Tijdstip: Zaterdag 11:00-13:00
Kosten: € 18,- (inclusief eventuele huurfiets en -helm tijdens de vrije inloop en entree voor de rest van de dag)

 

Overzicht

Woensdag: BMX Lessen vanaf 16:00 (€ 12,- per les op basis van leskaart met 8 lessen, inclusief toegang rest van de dag)

Vrijdag: BMX Lessen vanaf 15:00 (€ 12,- per les op basis van leskaart met 8 lessen, inclusief toegang rest van de dag)

Zaterdag: Vrije inloop/Training van 11:00-13:00 (Kosten € 18,- inclusief toegang rest van de dag)


Inschrijven!
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden voor de BMX lessen! Als je je aanmeld is het handig als je duidelijk vermeld wat voor tricks je allemaal al kan zodat op basis daarvan je kan worden ingedeeld. Je kan ook een keer op zaterdagochtend langskomen bij de vrije inloop zodat we dan kunnen zien wat voor niveau je hebt.

Vermeld bij het inschrijven onderstaande gegevens:

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:

Niveau (wat kan je allemaal al?): 
Voorkeur dag: woensdag/vrijdag
Leeftijd:
Leenfiets: ja/nee
Leenhelm: ja/nee

 

Het is tevens mogelijk om privé lessen te volgen bij 040 BMX Park! Kijk voor meer informatie onder de kop Privé lessen.

 

 

De lang verwachte stuntstep lessen gaan beginnen! Samen met een aantal ervaren locals als instructeurs wordt jou de basis van het stunsteppen aangeleerd, hoe je veilig in een park moet rijden en uiteindelijk natuurlijk het leren van tricks!

 

De kosten bedragen € 80,00 per leskaart voor 8 achtereenvolgende lessen. Soms zullen de lessen komen te vervallen, dan wordt de les doorgeschoven. Mocht je zelf een keer niet kunnen, mag je in de periode dat de leskaart geldig is, je les inhalen bij de instuif op zaterdagochtend van 11:00-13:00.

 

De lessen zullen starten vanaf april in groepjes waarbij de startdatum afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Stuur ons een mailtje om in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:

 

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Leeftijd

 

Graag horen wij ook of je al stuntstept en een eigen step hebt, of dat je wil beginnen met stuntsteppen!

 

29432904 1863416533676950 1187478480757981184 o

 

 

 

Het is ook mogelijk om privé les te krijgen met één tot drie personen, zowel binnen openingstijden als buiten openingstijden:

 

Binnen openingstijden
1 persoon: € 25,- per uur
2 personen: € 40,- per uur

Buiten openingstijden

1 persoon: € 40,- per uur
2 personen: € 60,- per uur

 

Lees meer...

Wil jij met je kinderfeestje iets gaafs en unieks doen? Hou dan je kinderfeestje in 040 BMX Park! Fietsen en helmen kan je bij ons lenen en deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. Standaard hebben BMX fietsen een wielformaat van 20" maar we hebben ook kleiner formaat fietsen beschikbaar waardoor kinderfeestjes mogelijk zijn vanaf 7-8 jaar. Indien kinderen jonger zijn graag overleggen.

 

Het is ook mogelijk om een stuntstep feestje te houden, hiervoor is alleen de zondag beschikbaar van 11:00-13:00. 

 


Kinderfeest

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het feest:


Optie 1

Je komt samen met 9 vriendjes/vriendinnetjes (totaal 10 personen) om 2 uur te BMX-en waarvan 1 uur onder begeleiding van een ervaren BMX-er. Fietsen en helmen zijn kosteloos te lenen tijdens het kinderfeest.
Kosten: € 100,-

Optie 2
Je komt samen met 9 vriendjes/vriendinnetjes (totaal 10 personen) om 2 uur te BMX-en onder volledige begeleiding van een ervaren BMX-er. Fietsen en helmen zijn kosteloos te lenen tijdens het kinderfeest.
Kosten: € 120,00

Optie 3
Je komt samen met 9 vriendjes/vriendinnetjes (totaal 10 personen) om 2 uur te BMX-en waarvan 1 uur onder begeleiding van een ervaren BMX-er, inclusief drinken en chips. Fietsen en helmen zijn kosteloos te lenen tijdens het kinderfeest.
Kosten: € 115,-

Optie 4
Je komt samen met 9 vriendjes/vriendinnetjes (totaal 10 personen) om 2 uur te BMX-en onder volledige begeleiding van een ervaren BMX-er, inclusief drinken en chips. Fietsen en helmen zijn kosteloos te lenen tijdens het kinderfeest.
Kosten: € 135,-

Kinderfeesten vinden altijd deels of geheel buiten openingstijden plaats zodat er ruimte is om veilig te oefenen en alle delen van het park te kunnen gebruiken.

Maandag 16:00-18:00 (buiten openingstijden)
Dinsdag 16:00-18:00 (buiten openingstijden)
Woensdag 14:00-16:00 (deels buiten openingstijden, park gaat open om 15:00)
Donderdag 16:00-18:00 (buiten openingstijden)
Vrijdag 13:30-15:30 (deels buiten openingstijden, park gaat open om 15:00)
Zondag 11:00-13:00 (buiten openingstijden)

Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

In verband met drukte graag tijdig reserveren!